Smile In Your Teeth

Kliniek incident mondelinge en tandheelkundige is een prive-2008 in alle gebieden van de tandheelkunde vanaf de datum van Isparta, Burdur, Afyon, Antalya Al deze steden, zoals provinciale en gemeentelijke milieu-met een vriendelijk team is.

Orthodontie

Image 01Orthodontie is de diagnose, behandeling en/of preventie van de foutieve stand van de tand of kaak. Door het optimaliseren van de stand van tanden in de kaak of de kaak zelf, krijgt de mond en het gebit weer een esthetische functie. Bovendien is het ook ten voordele voor een goede tand- en mondgezondheid. 

Klik hier voor meer informatie

Implantaten

Image 01Soms verliest men door bepaalde redenen een tand of kies. Een implantaat kan een geschikte oplossing zijn. Deze dient dan als vervanging van een echte tandwortel en biedt houvast. Een implantaat is een kunstwortel die in het kaakbot geplaatst wordt. Implantaten zijn gemaakt van titanium en zien er uit als ‘schroefjes’.

Klik hier voor meer informatie

Mond - En Kaakchirurgie

Image 01De kaakchirurgie houdt zich bezig met o.a. chirurgische operaties van tanden en correcties van de mondstructuur op zachte en harde weefsels, zodat prothesen eenvoudiger aangebracht kunnen worden. Bovendien worden ook kaakfracturen of apexresecties uitgevoerd.

Klik hier voor meer informatie

Prothesen

Image 01In de esthetische tandheelkunde worden kunstmatige tanden, die tegelijkertijd functioneel en ook esthetisch zijn, beoogt. Dit zal het weer mogelijk maken een natuurlijke en mooie glimlach te veroorzaken. 

Klik hier voor meer informatie

Laser Toepassingen

Image 01

Laser-operaties worden binnen de tandheelkunde op zachte en harde tandweefsels uitgevoerd. Een paar voorbeelden van behandelingen waar laser toegepast wordt zijn:

Klik hier voor meer informatie

Tandheelkundige Radiologie

Image 01Voor de tand- en mondgezondheid is de tandheelkundige radiologie van groot belang. Dankzij de röntgenfotos kunnen de tandartsen bepalen wat er mis is met de tanden of kaken.

Klik hier voor meer informatie

Kliniek Voor Slechte Adem

Image 01

Slechte adem (Halitose) is een ernstig probleem in de samenleving. Deze ziekte komt vaker voor dan verwacht en kan daardoor een belangrijk maatschappelijk probleem voor u en uw medemensen zijn.

Klik hier voor meer informatie

Parodontologie

Image 01

Parodontologie houdt zich bezig met de behandeling en nazorg van ziekten aan de steunweefsels van de tanden en kiezen. Het teruggetrokken tandvlees kan in de parodontologie door middel van verschillende operaties hersteld worden. 

Klik hier voor meer informatie